CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Besday

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

^______^

21 January 2013

Jadual Aktiviti 2013

Selepas waktu belajar AF dan kawan-kawan naik van ke Transit... nak tahu apa yang mereka buat setiap hari sepanjang tahun 2013 sudah disediakan Jadual khas untuk mereka.. adalah aktiviti yang AF dan kawan2 boleh buat.. 2012 pun ada aktiviti tersendiri.. biasanya kalau hari Khamis ibu datnag jemput awal..dapat tengok AF solat berjemaah..

Sekarang banyak perubahan ibu tengok kat AF, solat kalau kat rumah ikut mood tapi dia suka kalau keluar ke mana2 solat kat surau atau masjid..mesti nak ikut serta..biasalah budak2 suka jadi tarikan ..ibu harap AF ikhlas tau solat.. kalau lepas solat ayat dia " kalau sudah solat kita mesti salam "..

Kalau ada pesanan dari cikgu2 insyaAllah akan dia sampaikan, dulu cikgu Rahimah ajdi cikgu kelas tahun ni AF dapat cikgu Nurliyana a.k.a cikgu Yana.. pesanan2 dari cikgu selalu dia sebut:

Contoh: 
dari cikgu Nor: ibu, cikgu Nor cakap kalau tak pakai tudung macam orang lelaki, jadi kalau nak ke mana2 (ikut mood jgk).. nak pakai tudung..kadang2 balik transit pun tak nak buang tudung sebab takut sama mcm orang lelaki hehe.. ibu dah terangkan kalau sama muhrim mcm ayah, tok bat, p.su lie dan pakcik2 adik beradik ibu dan ayah boleh tak pakai tudung..baru nak buka..

dari cikgu yana: 
AF: ibu, cikgu Yana cakap tak boleh makan Mc Donald,
ibu: (saja nak uji) kenapa tak boleh?
AF: tak boleh nanti kena ponggg - isyarat kena tembak kat kepala..
ibu: oooo Gaza tu ke yang tembak2..
AF: a'ah Gaza.. 
pastu tengok KFC pon cakap tak boleh jgk...nanti ibu tengok AF nak ke tak makan KFC hehehe..

dari cikgu Rahimah:
ibu, cikgu Rahimah cakap AF dah besar..
No comments:

AF

Ucapan Dan Kad Raya Buat Amna