CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Besday

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

^______^

27 September 2009

Koleksi gamba2 Amna di pagi Aidil Fitri

08 September 2009

BERBUKA PUASA BERSAMA AF
Pada hari minggu lepas, Amna dan Ibu berbuka puasa kat food court presint 9....sajer bawa Amna keluar, Skrg nie memang jarang sangat bawa Amna keluar...bukan apa...menyahut saranan Kementerian Kesihatan....supaya mengurangkan xtvt di luar..tambah2 lagi ..skg nie Ibu Amna sedang "berpatang" dengan segala macam makanan yang berkolestrol...28hb nie ada temujanji dengan doktor di hospital Putrajaya...doakan semoga semuanya ok yea ! Am in ya Rabb...
Alhamdulillah ...hari minggu kat Food court org tak ramai..kalau hari biasa...mesti fenuhhh.Saja pergi awal ckit...lepas booking meja..bawa Amna "main2" kat tepi kolam renang dan taman permainan kanak2.
Amna dan Ibu di tepi kolam renang

Bermain air bersama ayahanda

"turun dik, apasal termenung tu" gayat ker?

Bergambar dengan Ibu di dalam taman permainan

Sabar yea Amna...belum azan lagi tuu

"Allahummalaka Somtu Wa........."

Wah...dahaga betul yea...minum air apa tuu?

video
Selamat berbuka puasa

07 September 2009

AMNA DAPAT HADIAH LAGI
Semalam , pagi2 lagi ibu keluar pergi Bangi...katanya hendak ke kedai Manjaku...beli baju raya kat Amna..Amna tak ikut sama...ayahanda jaganya kat rumah...Ibu pergi dengan kawannya..lebih kurang pkul 2.00 ptg ibu pulang,banyak juga ibu belikan barang2 keperluan harian untuk Amna...Amna cukup teruja tengok kotak besar yang ibu belikkan...nak tahu isinya..so layanlah pic2 kat bawah nie...
Kotak apa nie Bu? Thanks

ooo...nie rupanya ..barang dalam kotak tuu
Ibu sedang memasang Baby Chair buat Amna

Amna dah tak sabaq2 nak try baby chair nya

Baju raya Amna pada thn nie

Antara barang2 keperluan harian Amna yang ibu belikan

05 September 2009

Majlis Berbuka Puasa
Masa Ayahanda dan Ibu Amna balik kampung tempohari....Mak saudara Amna telah mengadakan Majlis berbuka puasa khas untuk family Ayahanda Amna....Ramai juga ahli keluarga yang datang....ok jugak majlis seumpama ini...kerana ia dapat mengeratkan lagi hubungan kekeluargaan yang sedia terjalin..Majlis ini akan di adakan setiap minggu sepanjang Ramadhan....iaitu ,dibuat secara bergilir2.
Menu yang di hidangkan masa berbuka

Dua "orang penting" maijlis berbuka tempohari
Kuih muih sedang di potong

Nenek Amna malu untuk bergambar


Ibu tengah suap apa kat Amna tu?

Lauk pauk dah start untuk dihidang

Kanak2 bergotong royong menghidangkan juadah

Masa waktu hampir berbuka

Oleh kerana Amna tak Puasa...So, tunggu kat tangga jea la yea.

AF

Ucapan Dan Kad Raya Buat Amna