CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Besday

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

^______^

08 January 2013

Dapat Baby Baru 08 Jan 2013

TAHNIAH buat Ecah kawan opis ibu selamat melahirkan baby boboi boy jam 7.00 pagi tadi di Hospital Putrajaya..sekarang dah transfer ke Presint 8 sebab wad penuh...kesian dari pagi hingga petang baru dapat masuk wad...sukanya dapat dok wad baru..a.k.a hotel bersalin kata Ecah.. dapat sepasang sudah permata hatinya..kakaknya Umairah sama sekolah dengan AF tahun in..frust sebab dapat baby lain jantina tak boleh nak main masak2...due datenya 20 Jan 2013..baby ni nak kuar awal lagipun ibunya baru mohon cuti awal 2 minggu..tak sempat nak bercuti...rezeki kan..

3 comments:

Jiha said...

Wah comelnya...amna taknak adik ke?

Amna Faqiha said...

Jiha:

hehe insyaAllah kalo ada rezeki adalah ..

nahdzatul hasanah said...

Hadiahkan diaper cake dari kami kepada family or rakan2 yang baru dapat baby atau sebagai hadiah hari jadi. Sila lawat page kami di www.facebook.com/DiaperCakeMalaysia

Order la sekarang!

AF

Ucapan Dan Kad Raya Buat Amna