CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Besday

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

^______^

14 February 2012

Besday GirL remaja Gold..2

Pagi hari ahad Amna dok berzikir nak makan esrem kat Alamanda..dan setiap kali balik transit nampak bas nadi putra..nak naik bas..tanya nak pergi mana..dia jawab nak balik umah tok bat..jauhhh dik oiii 9 jam...krammm vontot mak ...=)...so..selepas asar bersiap-siap nak ke Alamanda..dah tau ni mesti ayahanda nak celebrate bebeday ibu kannn...petang tu kami tunaikan impian anakanda nak naik bas...masa kat hentian c.Na call nak pergi Alamanda juga...kami tak boleh batlkan janji dengan Amna..so jumpa di sana...

 Peace yorrrrr..eppy dpt naik bas..usik dia..ms bas lalu depan umah..jom balik dah sampai..tak nak dia..kan nak pi alamanda..hahaha
 Ayahanda belanja kami kat pokcik Kenny...bestttt
 tengokk tuu..semangat peacee totap hadooo
 besday girl with gegirl comey =)

 peace nak kuar tuu
 Ayahanda punya..ayam, nasi, mac.chez & muffin
 Ibu punya..ayam, mac.chez, coleslow, corn & muffin..amik corn sebab amna sokaa..
  Puas hati yea..dapat gak esremm..esrem BR lagiiii

8 comments:

idasm said...

Dah besar dh amna... mesti makin bijak...

happy besday...

MamaMaira said...

sedapnya eskrem dia....

Lida Rahim said...

epi belated BESTday mama amna :)

pasal free trip to Guangzhou tu.. nanti sms LR.. leh LR citer2
016-6602507

Amna Faqiha said...

idasm: kak ida terima kasih..amna alhamdulillah perkembangannya..

Amna Faqiha said...

MamaMaira: sedapp rasa stroberyy..ibu pon tak makan esrem BR =)

Amna Faqiha said...

Lida Rahim: terima kasih..ooo InsyaAllah..

Ena Qalinsya said...

dah besar dah amna...
punyela lama tak lawat blog ni hehehe

Amna Faqiha said...

Ena: hehe dah nk masuk 4 thn..tu la..sudi2 & jengoklah kami disini

AF

Ucapan Dan Kad Raya Buat Amna