CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Besday

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

^______^

30 December 2011

TADIKA ISLAM MUHAMMAD AL FATEH a.k.a AL FAAQIHIIN

Macam2 aksi..sessi men'try' baju skolah baru..almaklumlah kat Taska Sri Perdana tak ada pakaian seragam..ni aksi james bond ...007..

 Ala-ala menari inang ka zapin nih..
 Penat lah aksi2 berdiri..duduk la plak
 Kat luar rumah sambil menghirup angin sepoi2 bahasa..
Bag sekolah yg ni Google nanti amik yg betul ms nk pi skul..serupa tp x sama..amna punya warna purple..terjumpa plak kat uptown Damansara..sbl ni dok tgk pink sajokk..dah berbiji2 bag anakku..semua msh elok kat luar cuma kt dlm ada skit2 kesan koyak & ada nk putus talinya..ibu beli smoga Amna semakin bersemangat nak bersekolah, nak belajar, jumpa cikgu, kawan2 dan suasana yg baru...ibu doakan agar Amna Faqiha mendengar kata cikgu..belajar rajin2...menjadi insan cemerlang di dunia & akhirat..mnjadi kebanggan keluarga..sbl ni ikut mood nak solat nnti dh belajar Iqra', solat, kn makin rajin tauuu..sjk besar dah tak kacau ibu..dia plak yg bagitau kite .." jangan kaco nana nk solat" jgn kaco ibu solat" ..

2 comments:

AzaLea said...

wah... bagus amna... kecik2 dh nampak sifat kepimpinanny... moga amna jadi anak yg soleh dan mendengar kata...

Amna Faqiha said...

insyaAllah auntie le'a..kat taska lama dialah ketua hehe

AF

Ucapan Dan Kad Raya Buat Amna