CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Besday

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

^______^

03 May 2009

Sempena dengan cuti hari pekerja dan cuti hujung minggu, ibu bawa Amnajenjalan-jalan kat one Utama PJ..Ada benda yang ibu nak carikan untuk Amna..
Amna dan Ibu bergambar depan kedai mainan kat one utama PJ

Amna tengah pilih alat mainan

Kecil2 nak dah berminat ngan patung Barbie

"Ibu ! Amna nak adik aaa, boring main sorang2 kat rumah Bu"



Setelah penat round2...amna berehat kejap kat buai..

Mula2 sarapan....lepas tu...

Masuk "bank,melabur "...Amnaaa Amna.

Nie giliran Amna tengah tunggu ibu "bersarapan" pula.

Ini "bahagian" Amna dapat ...tima kacih Bu

10 comments:

Ena said...

wahh best jadik Amna ni.. dapat adiah dr ibunye jek ni..
kalo camtu, nak jadi AMna gak la muahahaha

rosmona said...

akk, akk dok kat blok 8B3 kan?? saye dok kat blok 8B1 jer..kirenyer kite ni berjiran jer.tp tak pernah terserempak pon..

zieha said...

time melabur tu yang tak besh tu..hehehe..sabo ye mama..amna tak tahan ..signal pun tak sempat nak bagi

Amna Faqiha said...

Ena,
da dkt nama Ena ngan Amna tuu.. ;-)

rosmona,
a'ah akak kat 8B3.. tuu arr..bile nk terserempak nih..pasti suatu hari kite akn bertemu jua.. ;-)

Zieha,
hik..hik amna baru okeh dr cirit-birit tuu..sbl ni x penah kena..nk beralih bulan kot..

gee ryder said...

byk baju amna dpt..beshnye :)
amboi amna, kecik2 dah nak adik ke?

Amna Faqiha said...

gee ryder,
ni bukan amna nak..ayah ni..hihi..nak kena ayah ni..amna tecikk lg..jalan n merangkakk blom uhuhu..tidakkkkkkkk ;-)

PerantauSepi1306 said...

beshnye amna gi sopping nagn ibu dia.. hehehehe memang seronok membeli untuk anak-anak ni kan :D

Amna Faqiha said...

PerantauSepi1306,
x terpikir da utk ibu..dlm kepala utk dia jekk

[yAN!e][pUTraJAya] said...

amna jalan2 tak ajak acu yanie yer....majuk 10 tahun....

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣

Amna Faqiha said...

[yAN!e][pUTraJAya],
alah cayang2 bucuk acu yanie majuk plakk..lamaaa tuuu 10thn ekk.. x pe..nnti amna tahun 5 a.k.a 11thn lg..amna ajak acu yanie jalan2 ekk ;-)

AF

Ucapan Dan Kad Raya Buat Amna