CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Besday

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

^______^

10 May 2009

Semalam....Cik Naa dan Cik Nie datang ziarah Amna..mereke berdua datang dari Kelantan..sementara Pak Cik Pie pula dari Kedah...Amna plak cukup ceria sekali...maklumlah dah hampir sebulan tidak jumpa dengan mereka semua.So..aktivitinya...macam biasa...bawa Amna jalan...
Amna tengah ronda2 kat Pasar Tani di Putrajaya
Cik Naa dan Cik Nie

"Ibu ! Amna rasa Insurance Takaful eTiQa nie ok laa "

Amna dan Abe Upin

Amna,Cik Naa dan Cik Nie..bergambar di dalam Tesco Mutiara Damansara

Amna cukup ceria hari nie ..

Tiga saudara

Masa dalam Ikea Damansara

Amna dan Ibu

Bersarapan di food court dalam Ikea

Bergambar dengan Pak Cik Pie di Balkoni

Amna Cukup sedih...masa nak berpisah nga Pak cik Pie kat hentian Puduraya.

6 comments:

gee ryder said...

aik amna nk amik insuran ke?
fyi, i agent prubsn takaful..kalo beminat nk tau, leh calling² :)
kita ada medical card sekali in 1 plan, plus saving & protection...

Ena said...

eh Amna tak takut ke bile abe upin tu dok dekat ngan dia? kalo anak ena pasti meraung dah ekekeke

appliqueTshoppe said...

macam kembar ler cik na & cik nie tu... idung sepasang!

Amna Faqiha said...

gee ryder,
takder lah..saje2 ayah dia tuu..insyaAllah kalo nk nnti akak bgtau gee ya..

Ena,
ihikihik..dia bleh wat dekk jekk lgpun kt umah dia dh biasa kot ngan sgala bear2, doraemon dia tuu

appliqueTshoppe,
hehe udah adik ngan kakak..beza 6 tahun,TAHNIAH dh dapat nama utk blog appliqueTshoppe..cam teruja tgk design2 baju tuu

[yAN!e][pUTraJAya] said...

amna...
acu yanie nak patung upin ipin tu
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
nak gak.....

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣

Amna Faqiha said...

[yAN!e][pUTraJAya],
acu yanie pi pasar tani mega tuu n beli 1 utk acu yanie n 1 utk amna..hikhik boleh yea.. ;-)utk danish n danial pon bulehh

AF

Ucapan Dan Kad Raya Buat Amna