CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Besday

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

^______^

11 March 2009

AF DI PAMERAN PENGANTIN
Pada hari isnin lepas,sempena dengan cuti Maulidul Rasul Cik Naa dan Ibu bawa Amna ke Pameran Pengantin 2009 di The Mall Shoping Centre iaitu berdekatan dengan PWTC, hai Bu anak baru umur empat bulan tak kandah nak booking set pengantin ker he he..
Antara koleksi dan pameran yang di pamerkan

Kesian kat Amna sampai tertidur..letih yang amat sangat tuu

Sebelum bertolak sempat lagi berposing kat balkoni

Pic AF yang terpilih bln ini

15 comments:

CoNniE said...

dulu2 xde pon pameran pengantin mcm ni kan.. huhuhu.. bagus la skg nih.. mcm2 ade..

My Blog said...

teringat plak masa memula nak buat persiapan kahwin dulu.. jenuh cari offer kelengkapan perkahwinan.. sekarang semua tersedia depan mata ya

Auni said...

wahh...asyik jenjalan jer adik amna kita ni yer...rajin nya ibu bawak jalan2.. tak ajak pun kak kyra pegi....huhu

baby AF said...

CoNniE,
a'ah..kite dulu tgk dlm majalah je kan..tp sekarang sntiasa ada pameran biasanya kat kompleks kraf jln conlay lg meriah pamerannya.. ada 1 @ 2 kali setahun..

My Blog,
iya..betulll tu..puas masuk kedai tgk mana yg berkenan..hehhehe skrg ni maklumat di hujung jari saje.. ;-)

Auni,
alah kak kyra leh pi nga ummi jenjalan..dik amna kn 2nggu c.Na dia dtg baru leh jenjalan..kalo kak kyra nk jenjalan bleh ajak dik amna ya..konpom dik amna stuju..hehehheh

DYLA said...

kak,
amna ni baby 1st ker?

sori ye kalau salah.

baby AF said...

DYLA,
aah..betull..xpe..

tunfrida said...

salaam.

hye mummy AF! terima kasih kerana menjenguk MHIterritory.

baby AF said...

salam,
sama2...

:iBuAfiQah: said...

rajinnya pegi pameran perkahwinan tuh?
duk kat kuarters pensil tu kerr?
sbb tgk kat gambo tu cam kat kuaters pensil jerr...

kalu betul...
satu area la tu kita nie..
hehehe

gee ryder said...

aduh dah kawin ni la nk ada pameran pengantin bagai...dulu xde pun..
amna xmeragam ke duk jln² tu?

baby AF said...

salam, tima kasih sudi singgah di blog ini,
adik yg ajak..apalagi stuju jek hehehe,

a'ah..kot2 bertentangan umahnya, sy mengadap taman/sekolah.. kalo view masjid kan bestt..(ayat x puas hati)apa2 pun syukur ada umah kan.. irni B2 kot..sy B3 ;-)

baby AF said...

gee ryder;
tu laa..skrg ni suma senang..ada RM suma jadik..
stakat ni oke dia bab jenjalan suke jek..syarat susu cukup..gelisah ada kalo ari mnggu x kuar hehe ikut sape nih..

:iBuAfiQah: said...

iyerr..
duk kat B2...
placing ngadap sekolah gak..
ok gak mengadap sekolah..
xbising mlm2 org merempit kat highway tuh..hehhe..
ntah2 penah jupe..hehehe...
kalu jupe, tegur jerrr...

baby AF said...

tu ahh..kalo jumpe brsama baby nanti sy panggil afiqah..hehe
ada gak dgr bisim2 bnyi motor..semingu dua ni makin menjd plak bnyi 'dog'2 tu....

baby AF said...

:iBuAfiQah:
oh ya..penah gak pi blok B2..ada kawan keje MOA, kt tingkat 3

AF

Ucapan Dan Kad Raya Buat Amna