CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Besday

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

^______^

01 August 2009

Khamis (30/7/09) Amna pulang ke kampung lagi....Macam biasa,balik dari kerja ibu terus ambil Amna kat Taska, lepas tu bersiap apa yang patut..terus ke LCCT.Amna naik flight pukul 9.30 malam.. kali ini Amna balik kampung cuma 3 hari jea.. tujuan Amna balik kampung ialah untuk meraikan kenduri perkahwinan sepupu amna.(sebelah ayahanda) Sebenarnya...semua saudara mara sebelah ayahanda tak tahu yang Amna akan balik kg..sajer nak buat kejuatan pada diorang..Sampai kat airport Key Bee jam 11.00 malam.Cik Naa ambil kat Aiport dan bermalam di rumah Tok Bat( atuk sebelah Ibu) Pagi2 lagi Cik Naa pi hantaq ke tempat kenduridi kampung ayahanda Amna...Thanks Cik Naa...
Masa mula sampai kat LCCT
Sempat lagi try spek mata kat kedai The zone di LCCT
Ruang menunggu untk berlepas
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Bergotong royong memotong daging..

Kaum wanita pula sedang memotong sayur-sayuran

Ayahanda Amna sedang "mengacau" gulai daging

Salah satu periuk gulai daging yang sudah siap dimasak

Tetamu jemputan dah start nak menjamu selera

Tetamu kaum Hawa sedang menjamu selera

Nie jea gambar Amna yang sempat di ambil,Amna selalu "menghilangkan diri" ..di dukung oleh saudara mara..

Lauk pauk untuk pengantin

Pengantin sedang "makan beradab"

Sepupu Amna sedang bergambar dengan pengantin (yg berbaju koko tu
kakak pengantin)

Nie gambar masa bersanding ketika kenduri di sebelah pihak perempuan...(untuk pengetahuan semua...he he..sepupuAmna nie namanya Wan Mohd Adam..umurnya baru 19thn...kedua2 mempelai ni masih lagi belajar kat politeknik ...apa2pun Amna doakan...semoga mereka berdua berbahagia hingga ke Anak cucu ...untuk Abg Adam, Amna harap dah bersedia untuk memikul amanah yg besar ini...pandai2 laa bawak diri ya he he )

2 comments:

rosmona said...

slmt pengantin baru...
erm, nampak sedap2 lauk kenduri 2..

Sayang Sokmo... said...

Amna dh sihat nmpknyer yyek.. Wah...sedapnyer nmpk gulai daging tuh...ishk ishk trliur plak!

AF

Ucapan Dan Kad Raya Buat Amna