CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Besday

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

^______^

31 August 2009

Berpuasa kat Kampung
Dah lama betul tak hapdet blog amna nie...sebenarnya dah satu minggu lebih amna kat kampung..so bersawang laa blognya...Amna balik kampung dengan Cik Naa n Cik Nie....mereka berdua datang ziarah Ibu Amna kat hospital...tiga hari Ibu Amna masuk Wad (nie kisah sebelum Ramadhan )....jadi sebab itu lah mereka bawa amna balik kampung...bagi Ibu rehat secukupnya...tambah2 masa tucuti sekolah.. ramai laa tukang jaga dan dukung Amna...
Tiga hari lepas...ibu balik kampung untuk mengambil Amna balik ke Putrajaya... so dapatlah ibu berpuasa di awal Ramadhan kat Kampung...selalunya dua tiga hari nak berhari raya baru sempat berpuasa kat kampung
Juadah untuk berbuka puasa yang Ibu dan Cik Naa masakkan
Pak su Lie dan Pok Wan...tengah "ready" untuk berbuka

Pak Cik Pie...tukang buat air

Amna di atas ribaan Cik Naa ...masa waktu berbuka

Skg Amna dah pandai duduk atas walker...thanks buat Tok Bat sebab "hadiahkan" Amna walker
Bergambar dengan cik naa

video

Amna dan walkernya he he

4 comments:

idasm said...

seronoknya amna di kampung. ramai pak sedara n mak sedara yg rajin melayan. untung amna. ibu amna kenapa masuk wad... take care yea...

rosmona said...

best kan berpuase di kampung... ibu amna dah betul2 sihat ker? jgn lupe makan ubat ekk.. take care..

Amna Faqiha said...

idasm,
a'ah seronok ramai yg menjaganya..hehe, ibu amna ada (batu dlm hempedu) nk operate slp raya..Doakan smoga ibu amna sihat dan kalo boleh hilangkan batu sbl di operate..huhu

Amna Faqiha said...

rosmona,
best sesangat dpt brkumpul brsama family, sekarang alhamdulillah dah ok ckit..

AF

Ucapan Dan Kad Raya Buat Amna