CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Besday

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

^______^

12 July 2009

Pada cuti hujung minggu nie...Ibu belanja Amna dan Ayahanda KFC di dalam Alamanda Putrajaya.Pada awalnya bercadang nak bersarapan kat sana...so awal2 lg dah kuar rumah...tapi set sarapan terbaru yang KFC iklankan tu ada kat KFC yang beroperasi 24 jam sahaja..Alang2 dah sampai kat sana...ambil juga set yang biasa ada kat situ..untuk Amna terpaksa Ayahanda pergi beli BUBUR AYAM McD....Hari nie Ibu belanja sempena Besday Ayahanda.
Sebelum bertolak..macam biasa..Amna bergambar kat Balkoni
Ibu tengah beratur...ok jugak dtg pagi2 nie..org tak ramai

Amna dah tak sabaq nak Ngap ngap ngap

Amna makan roti dulu yea..sementara tunggu ayahanda pergi beli Bubur Ayam McD

"Nie...IBu yang punya...Amna lihat sajer yea.."

"Emm sodak la Bu..lain kali ibu belanja lagi yea"

Selepas makan...ushar-ushar alat mainan kat kedai Anakku

Ok ayahanda...Amna dah ready nie untuk bergambar

Nie bergambar pada khamis lepas....sebelum ibu pergi kerja (tu siap pakai baju batik)

video

Amna dah mula belajar merangkak

12 comments:

rosmona said...

kak, amna dh semakin tembam skrg..die brselera je ke?

tulip said...

hai amna, tinggal di putrajaya juge eh... slamat berkenalan.

idasm said...

salam.. ibu amna ni kerja kat putrajaya kat bhgn mana...
selalu auntie ida buat katering kat Jakim n KDN..

rosmona said...

akak.. meh saye betoikan nametag tuh.. senget dah sbb dokong amna..heheheheeh...
jangan marah ekk...

Amna Faqiha said...

rosmona,
sesekali je mkn nasi..biasa dia mkn nestum yg mcm2 perisa..slalu tukar2..selera dia oklah stakat ni..

Amna Faqiha said...

tulip,
hai juga utk tulip..slamat brkenalan n thanks sudi singgah d blog amna

Amna Faqiha said...

idasm,
salam..buat idasm..sodapnnya lauk pauk katering idasm..huhu tp sy kt jpm..

Amna Faqiha said...

rosmona,
hikhik sajok jek wat senget nnti saper nk tgk pon kena senget gak huhuhu

CuTeMiUt78 said...

cute la amna..

Amna Faqiha said...

CuTeMiUt78,
ma kasihhh

Ena Qaisya said...

pg hari amna dah makan KFC ek.. kless tolll heheheh

Amna Faqiha said...

Ena Qaisya,
tuu la..hajatnya nak sarapannn la konon..ghupenya hnya kehepsi 24 jam sajok yg adoo..hikhik

AF

Ucapan Dan Kad Raya Buat Amna