CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Besday

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

^______^

31 January 2012

Kek Choc ber chesee..

Kek ini bagi kat cikgu Amna di Transit..sedapp juga..yg ni dalam bentuk cup..ada yg sebiji2..
 wow..kek choc cheese..ni haa..nak wat balik nk bg  family kat kampung..yg plg kiri tu kek coklat ..harap2 family sukakannya..hoyehhh..kalo pandai buat lagi bermakna apakan daya ku mampu order sahaja.. ;-)

4 comments:

AzaLea said...

order kat mane kak??? sdp giler nmpk..

Amna Faqiha said...

Kat opis ni (bah .servis) yg jual peg.it-unit hrmis..,..dia amik dr kilang..

AzaLea said...

bape hinggit kak kalau mcm tu?

Amna Faqiha said...

kalo yg cup tu rm6, yg dua tu rm8..kalo kat luar kek yg sama rm10/10.50..ni x tau la dia amik kat kilang tu dgn harga brape..dia kata x amik untung sgt..so far oklah kann harga tuu

AF

Ucapan Dan Kad Raya Buat Amna