CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Besday

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

^______^

11 August 2011

~Beli Barang Raya~

Jom beli barang raya..semalam selepas berbuka di Taman Warisan singgah sahur meninjau kat tapak ini..bagi saya macam tak berbaloi-baloi .lain orang lain citarasanya tinjau2 yg dalam khemah tak ada yg berkenan..ingat nak cari sepasang dua baju raya extra amna tp hampa tok ki daa tak ada kalo utk baby2 boleh lah..antara gerai2 yg ada samsung, panasonic, tupperware, hello kitty, barkhath, adabi, dutch lady dan mcm lagi...cukup tawaf 5 kali sbb ada 5 lorng kami balik..nanti ayahanda kata datang lg sebab gerai kat kaki 5 KPDNKK belum tawaf lagi mana tau ada rezki ...
so, semalam kami beli twister dua botol murah2 lah dr kedai biasa RM5, air soya , air asam jawa adabi dan maruku from ipoh..

2 comments:

gee ryder said...

dpt gak emel psl ni tapi tak bukak pun...tak byk pun brgnye

Amna Faqiha said...

gee ryder: a'ah biasa2 jerlah brgnya..thn lps akak x pi tp dgr meriah

AF

Ucapan Dan Kad Raya Buat Amna