CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Besday

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

^______^

04 June 2011

Board 2 in 1

 Hai kawan-kawan semua...mai2 saya nak perkenalkan & nak bagitau..ini white board baru saya..ibu baru belikan kat Pustaka Rawang
 Saya teruja yea..kenapa?..sebabnya board ini 2 in 1..ada black board skali ..
 Model ini sangat masyammm..kenapa ni...pakej board ni ada magnet ABC, 123, pemadam, marker dan kapur..kapur mcm kat sekolah tu..tapi ibu saya simpan la sbb saya kecik lagi
 Board setelah di keluarkan dari kotak
o.k ya student2 semua cikGi Amna Q-ha nak mengajar ni..sila ambil perhatian
Biasa saya guna yang macam ini sahaja..kalo ibu saya gantung..saya nangis2 marah..tak nak ia melekat kat dinding..

 Marker ini dapat bersama white board warna hitam tudung nya sama, dan saya dah ada tiga termasuk 1 pink & 1 lagi purple
 Marker white board ini untuk kegunaan ibu, dah canggih sekarang boleh refill kalo habis..p.cik kat pustaka kata kalo habis jangan buang
Ini refill nya dlm RM 1.80 satu refill.

2 comments:

kopibeng said...

nana lukis gapo 2..xleh nk detect.itek ko?hehehe...

Amna Faqiha said...

kopibeng : kak..amna lukis peta mesia kot he3..@ peta putrajaya sene kak nak maghi

AF

Ucapan Dan Kad Raya Buat Amna