CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Besday

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

^______^

19 March 2011

Dari Mata turun ke Mata

Dari kerana mata yang mempunyai kuasa...ohhh aku tak tergoda tapi terkena jua sakit mata..oooooo...hampir dua minggu ibu dapat MC gara2 berjangkit dengan AF..berkali-kali pi KKM..last2 jumpa pakar kat hospital..sakit mata kali ini lebih teruk dari yg sebelumnya tahun 2009 dan 19997, tahun 2009 pun virus dari taska AF..redha jerlah..

Kali ini lebih kritikal...mata sebelah kanan bengkak yg amat..merah..sakitnya ohh..kdg2 keluar air mata warna merah mungkin darah..AF pun mcm tu masa kena..seriau la jgk..dah dpt MC minggu lepas travel blk kg..kat sana pi KKM check ada putih2 dlm mata kn buat slip lamp..sebelah kanan..nak jumpa pakar kat sana tak sempat sbb nk blik KL..bawa surat jumpa pakar putrajaya..check ada dua2 belah plak tp yg kanan still byk..doktor bagi 'air mata palsu' supaya mata tak kering..sbb puti2 @ konjuktivitis suka tmpat kering..minggu depan ada temujanji lagi untuk tengok dah ok ke tak..sayangi mata anda..oh.sbl terlupa kalo sesiapa sakit mata boleh mencuba petua yg saya google..& cuba..beli teh bunga kat kedai cina ..rebus & masa nak minum masukkn gula sedikit..efect dia cirit-birit untuk keluarkan panas dr dalam..insyaAllah dgn izin.Nya..cepat pulih sakit mata

4 comments:

idasm said...

kesiannya.. teruk jugak sakit mata kali ni yea. k.ida doakan moga cepat sembuh ye.

sW33tdARLiNG said...

sakit mata mmg menakutkan kan...? hopefull cepat sembuh seperti sediakala

Amna Faqiha said...

idasm: a'ah kak..harap2 lah..chech minggu lps dah smakin brkurangan putih2 tu..bln depan plak ada temujnji

sW33tdARLiNG: tu la..hu2..trima kasih..dah ok daa

~AZALEA~ said...

sy pun sdg mengalaminy... dh msk 3 minggu... tak baik2...

AF

Ucapan Dan Kad Raya Buat Amna