CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Besday

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

^______^

02 December 2010

SSPN

Sudahkah kawan2 semua mendaftar akaun SSPN utk anak2 anda?..jika belum msh belum terlewat...walaupun anda rasa tidak perlu @ tak penting apa salahnya kan hanya mndaftar utk masa hadapan anak2..mana tahu di masa hadapan kita perlukannya...kalau tak hanya sbg simpanan...
Hari ini terlaksana sudah niat untuk buka akaun SSPN amna..di bank M****NK..walaupon hati 'panas' sbb lama menanti prosesnya...tapi nasib baik staff bank itu mohon maaf sbb kelewatan itu ...untuk keterangan lbh lanjut blh lawat web SSPN

Maklumat Am:

Skim Simpanan Pendidikan Nasional (SSPN)  
adalah merupakan satu skim atau instrumen simpanan yang direka khas oleh 
Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) bagi tujuan pendidikan tinggi.
Selain menjanjikan pulangan dividen tahunan, SSPN turut menyediakan 
insentif kewangan khas dalam bentuk Geran Sepadan atau 
Matching Grant khusus kepada pendeposit yang berpendapatan
rendah tertakluk kepada syarat dan peraturan yang ditetapkan.
Di samping itu, manfaat perlindungan insurans dan bayaran 
pampasan/khairat kematian disediakan secara percuma kepada semua 
pendeposit yang layak tertakluk kepada syarat dan peraturan yang ditetapkan.
Syarat Penyertaan
Terbuka kepada semua warganegara Malaysia.
Hubungi Kami:
No. Telefon : 03-2080 4455
No. Faks      : 03 - 2098 6589
E-mel           : webmaster@ptptn.gov.my



























































1 comment:

kedairevell-online said...

tumpang iklan ye..tq:)
TESTIMONI ENVY BODY SLIM (RM120 dah termasuk pos)

komen dari pembeli:

1. Ok, rasa selesa dan mmg membantu bentukkan badan.

2. Best pakai, rasa yakin je. Nak order lg satu.

3. Sedap pakai. Kemas je badan.

4. Mmg best pakai. Bila pakai sakit belakang hilang.

5. Sedap2. Best pakai. Tiap2 hari pakai. Ingat nak beli lg hujung bln ni.

6. Mula2 pakai dulu ambik masa jgk, tp skrg dah ok. Kemas je badan. Walaupun masih chubby(br pakai 4 minggu, berat 80kg), tapi ombak kolesterol dah hilang.

7. Lepas pakai seminggu rasa ada perubahan, lenguh2 badan dah hilang.

8. Mmg ok, makan pun berkurangan.

9. OK sgt. Best je pkai. Bila pkai terus rase kenyang.

Makan pun sikit je.Even klu bukak pun rase kenyang.

Tq la jual envy ni.Nti blh beli lg wat spare.

Suke sgt envy..



10.materialnya ok sgt..x mudah meregang.

selesa sgt.





13.Selesa, sgt selesa.punggung kecik sket. dah blh pakai seluar jeans lama.


14.bila pakai terasa kemas badan x geleber and bila dijadikan habit rasa x sah bila keluar kerja x pakai.

...................

bila pakai envy ni terasa best sebab cam badan ni terletak je... badan rasa sedap je..

kawan-kawan ofis yg pakai pun kata best especially tang ada bintik-bintik FIR tu rasa panas .

badan rasa ringan makan pun tak banyak sebab rasa kenyang.
okay gak envy nie....rasa selesa & kain pun lembut...yg paling bagus....murah pun murah.

envy nie menyerap peluh & menjadikan peluh kiter tidak berbau...

......................

dah pakai envy tu...best sangat..selesa...sekarang ni kalau tak pakai rasa cam tak lengkap la pulak badan ni..perut dah kempis..sukanya...

......................

pakai Envy ni ...best rasa kemas je badan... murah dan berkesan.sekarang pakai korset envy ....dah jadi mcm ofis attire lak...korset ni sarung je tapi sedap pakai rasa kemas je badan...kalau tak pakai rasa tak best lak...

Envy ni murah dan berkesan utk dptkan figure badan yg cantik...
yg penting harga tak la mahal mana sgt...


Pertanyaan/order sms 012-6291231 Siti Aniza
http://kedairevell-online.blogspot.com

1.BAGUS UNTUK LENGUH2 BADAN
2.HILANG MASALAH KEKEJANGAN = CRAMP
3.HILANG MASALAH BADAN BERANGIN
4.MELANGSINGKAN BADAN
5.HILANG MASALAH SAKIT PINGGANG
6.BADAN RASA LEBIH CERGAS
ENVY BODY SLIM juga elok dipakai ketika datang bulan/haid,
bagi melegakan sakit sengugut.

AF

Ucapan Dan Kad Raya Buat Amna